• Kerstaanschuiftafel & Kerstbrunch

  Kerstaanschuiftafel

  Op donderdagavond 24 december organiseren wij een speciale kerstaanschuiftafel. Aanschuiftafel komt van het franse table d’hôte, dat wil zeggen mee-eten met de gastheer en gastvrouw van een mooi, ruim gedekte tafel. Er komen die avond verschillend kerstgerechten voorbij. Bijvoorbeeld een overheerlijke bospaddestoelensoep, een ruim assortiment aan verschillende vleesgerechten, op de huid gebakken zalm, een klassieke quishe en verschillende aardappel gerechten. Kort om voor iedereen wat wils. Wie al eerder kennis heeft gemaakt met onze aanschuiftafel, zal dit ongetwijfeld kunnen bevestigen.

  Lekker eten, nieuwe mensen leren kennen in een huiselijke sfeer op kerstavond. Geef je nu op! Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen. De kosten zijn 100 naf p.p., dit is inclusief een welkomstdrankje en 2 Glazen wijn.
  U bent van harte welkom vanaf 17:00 uur. We zullen eerst een rondleiding geven door de wijngaard voor de belangstellenden en om 18:00 uur willen we beginnen met het welkomstdrankje.
  Reserveren kan hier

  Kerstbrunch

  2e kerstdag van 11:00 – 14:00 organiseren wij een leuke en lekkere kerstbrunch bij Curacao Winery.

  Laat je verassen door onze klassiekers.! Alleen, met zijn 2e of met heel de familie geen enkel probleem voor jong en oud.

  Om u een klein idee te geven wat er die middag op het menu staat:
  Verschillende broodjes
  Verschillende salades
  Een gebonden soep
  Klassieke huisgemaakte quiche loraine
  Aardappel garnituren
  Verschillende vlees bereidingen
  Gerechten met vis zowel warm als koud
  Eieren
  Jus d’oranjes

  Wijn en andere drankjes zijn uiteraard bij te bestellen.
  Vergeet je niet op te geven, het aantal plaatsen zijn beperkt. De prijs voor het buffet is 60 naf p.p.

  Reserveren kan hier