Navigation

Vanaf nu te boeken!

In het authentieke landhuis van landgoed Hato kunt u overnachten in een van de 4 knusse 2-persoonskamers met eigen badkamer (voorzien van douche, toilet en wastafel), uitstekende bedden en eigen airco. ’s Ochtends kunt u genieten van een heerlijk vers ontbijt met het uitzicht op zee

De kamers zijn op de eerste verdieping van het landhuis bieden een prachtig uitzicht op de wijngaard en de zee.

Het landhuis beschikt over een zwembad waar u de nodige verkoeling kunt zoeken en lekker kunt ontspannen met een leuk boek.
Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van het mooi gelegen terras voor een lekker drankje met een bijpassend hapje.

Reviews van bed en breakfast B&B Curacao Winery in Willemstad

Er is veel te beleven op Curaçao dus mocht u nog opzoek zijn naar meer activiteiten op Curaçao bezoek dan ook eens de website van Curaçao Toerisme.

Dus wilt u genieten van een unieke vakantie op Curaçao en slapen in een traditionele Bed & Breakfast in een authentiek landhuis op een wijngoed, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen.


Voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid klik hier → Prijzen Bed and Breakfast


Bed & Breakfast Hato is centraal gelegen op het midden van het eiland, nabij het vliegveld, op 15 autominuten van het centrum van Willemstad. West- en oostpunt liggen op ca. 30 km afstand. Wij raden u aan om een auto te huren tijdens uw verblijf op Curaçao.

U kunt ons ook vinden op:Charme Logies

HET LANDHUIS

Landgoed Hato was eens de grootste veeplantage van Curaçao. De plantage is, vermoedelijk omdat er wat water gevonden wordt, een der oudste woonplaatsen van het eiland. Indianentekeningen zijn er in de buurt gevonden en het woord Hato zelf doet aan de Spaanse tijd denken, want in Zuid‐Amerika wordt het woord Hato wel gebruikt om de weideplaats of de fokplaats van vee aan te duiden.
De oudste vermelding van Hato bij de Nederlanders vindt men in het rapport dat Van Walbeeck
op 27 augustus 1634 naar Nederland stuurde. Hij voegde er een eerste schetskaart van Curaçao
bij en tekent bij Hato aan “een seer schooner waterback”. Bovendien is Hato voor hem belangrijk omdat de pas van Oost naar West hier het gebergte snijdt, maar ook kan men op de vlakte daar “beesten en paarden becomen”.

Nederlandse Antillen

Nederlandse AntillenPapiaments: KòrsouHet Eiland Curaçao

Curaçao is een eiland in de zuidelijke Caraïbische Zee, voor de kust van Venezuela. Met het onbewoonde Klein Curaçao is Curaçao een land binnen het Koninkrijk der Nederlanden.

Tot 10 oktober 2010 was het een eilandgebied en het grootste eiland van de Nederlandse Antillen. De hoofdstad en grootste plaats op het eiland is Willemstad, tevens voormalig hoofdstad van de Nederlandse Antillen. Volgens de laatste telling heeft Curaçao een bevolking van 149.679 (bron: Wikipedia)