• Geocache landhuis Hato

  Tijdens een vakantie in Cuba zijn wij (Marc en Hermien) besmet geraakt met het geocache virus en vandaar dat er sinds enkele maanden ook bij Landhuis Hato een geocache verstopt is.Enkele logs van deze groep “schatzoekers” willen we jullie dan ook niet onthouden:

  · Nooit geweten dat Curaçao een wijngaard heeft en een wijnmakerij. Nou ja, dat laatste is nog in ontwikkeling, maar de plannen zijn er; het is een mooi initiatief en we wensen de mensen daar veel succes toe. Enne ….. het is er nu al goed toeven en proeven! De cache overigens snel gevonden. TFTC

  · Eerste van de dag cache deze was easy leuk verzonnen. Mijn nieuwsgierig werd gewekt dat het gebouw er zo netjes uit zag. Dus even naar binnen zeer vriendelijke dame kwam me tegemoet. Die vertelde dat dit landhuis Hato voor wijnproevers ,bed and breakfast , lunch &familiefeestjes. Zeker leuk om even langs te gaan. Www.curacaowine.com

  · Mooi landhuis! Succes met de wijngaard. Cache is origineel verstopt.

  · Nice place. Had a walk trough the vineyard. Thanks

  · Even het landhuis bezocht.Wat een heerlijk plekje.Bedankt

  · TFTC We enjoyed the nice wine!

  · Very nice place to visit and have a drink on a magnificent terras.

  · Great initiative to start a vineyard here on Curacao! Good luck ! And TFTC!

  · Imagine a colonial winery in Curacao. Nice hide.

  · Na een bezoek aan de mooie grotten van Hato, doorgereden naar dit landhuis. De cache was snel gevonden. Daarna binnen aan de koffie en de uitleg over de wijnplantage. Ook nog de tuin in de de druivenranken bewonderd! Wij wensen de eigenaren veel succes! De “moeite” waard om hier een bezoekje te brengen en we zijn benieuwd hoe de Twentse rose smaakt…. TFTC.

  · With my muggle wife, we found the cache in great shape with three TBs. Discovered only. Decided to have some vino with fromage! Thanks!

  · Gevonden! Super leuke locatie, lekkere wijn! Aanrader, na t vinden borrelen op het terras van landhuis hato met prachtig uitzicht

  · Wat een leuke plek en mooie stash! We werden hartelijk ontvangen en we hebben de wandeling op het terrein gemaakt. Daarna iets verfrissends gedronken en verder.

  · Vandaag bezoekje gebracht aan het wijnhuis. Is pas sinds begin dit jaar in bedrijf en word geëxploiteerd door Nederlanders uit Twente. Cache was leuk verstopt en ook heel toepasselijk. Rondgang door de wijngaard in aanleg gemaakt. Heel interessant. Er is nog veel werk te doen voordat alles klaar is. Men hoopt dan twee keer per jaar te kinnen oogsten. Heel wat beter dan in de wijngebieden in Europa. Na de bezichtiging op het terras een heerlijke koude rosé gedronken met een hapje erbij.

  Wil je meer weten over deze wereldwijd beoefende en snel groeiende hobby ?

  Bezoek dan www.geocaching.com.
  link naar de geocachepagina
  geocache