• DE EERSTE CURACAOWIJN!

  1eflescaribewijn
  PRESENTATIE EN VERKOOP

  Het is zover!
  Wat nog nooit is gebeurd, wat niemand had verwacht: vanaf 15 oktober gaat de eerste gebottelde wijn van Curaçao in de verkoop!

  Presentatie
  Voorafgaand aan de verkoop zal er een officiële presentatie plaatsvinden. Op vrijdag 14 oktober bij landhuis Hato zal de fles worden onthuld en kan onder het genot van bijpassende hapjes en met muzikale ondersteuning de allereerste Curaçaose wijn geproefd worden.
  U kunt daar bij zijn!

  Wilt u deze presentatie bijwonen dan kunt u hiervoor een toegangskaart kopen voor 150 NAF per persoon. Deze kaart geeft toegang tot de presentatie van de wijnen, een geheel verzorgde avond met live muziek, wijn en fingerfood (18.00-21.00 uur). Aan het einde van de avond krijgt u een fles witte of rode Curaçaose wijn naar uw keuze, limited edition (genummerd en met een certificaat) mee naar huis.

  LET OP: Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar! Vanaf 15 september 2016, starten we de verkoop van de presentatiekaarten, te bestellen via info@curacaowine.com. Ook op het landhuis zijn de kaarten te koop. Over eventuele andere verkoopplekken informeren we u binnenkort.

  Voorverkoop wijn
  De voorverkoop van de wijnen start eveneens op 15 september.
  De flessen van deze unieke eerste botteling van Curaçaose wijn worden allemaal genummerd. Deze genummerde flessen kunt u kopen met of zonder certificaat. De eerste 1000 flessen worden met een certificaat verkocht en kosten 70 NAF per fles.

  De flessen vanaf nr 1000 van deze limited edition kunnen ook in de voorverkoop gereserveerd worden en kosten 50 NAF. Wanneer u deze fles(sen) op zaterdag 15 oktober ophaalt krijgt u een stek van een druivenplant cadeau. De wijnen kunt u bestellen via info@curacaowine.com. Let op: de verkoop start 15 september! De aanvragen worden op tijdstip van binnenkomst en betaling behandeld.

  Open dag zaterdag 15 oktober
  De wijnen die in de voorverkoop zijn gekocht kunnen op zaterdag 15 oktober op landhuis Hato worden opgehaald. Tijdens deze dag zet Curacao Winery de deuren wijd open. In een, speciaal voor deze dag gecreëerd sfeervolle ambiance, kunt u genieten van de wijnen en kunt u de wijngaard bewonderen. Aan het eind van uw bezoek kunt u dan uw bestelde fles(sen) met de gratis stek van een druivenplant mee naar huis nemen. Voor iedereen die nog nooit op plantage Hato is geweest een absolute must!

  Gezien de uniekheid van deze allereerste botteling geldt voor al deze flessen: op is op!

  Bij interesse of meer informatie mail naar info@curacaowine.com
  botteling24-7-16.1