Navigation

Rondleidingen met wijnproeverij

Graag vertellen wij u meer over de wijnbouw in Curacao en het wijnmaakproces en tonen wij onze wijngaard, waarna u bij ons op terras een aantal wijnen kunt uitproberen.
De rondleidingen en andere arrangementen zijn bijzonder geschikt voor (personeels-)verenigingen, scholen etc. Reserveren is hiervoor echter wel noodzakelijk.
info@curacaowine.com of Tel.nr. 5123542

We zijn een bedrijf dat nog in opbouw is maar op dit moment kunnen we u al veel tonen en u kunt vanaf het begin het proces meemaken.
(Om de wijngaard te bereiken moeten we een aantal trapjes af en de weg is niet geasfalteerd hierdoor is het dus helaas niet voor iedereen toegankelijk)

Verschillende wijnarrangementen

Rondleiding met wijnproeverij, met eigen groepje vanaf 10 personen

U krijgt een rondleiding door de wijngaard en de historie van plantage Hato. Na de rondleiding volgt een wijnproeverij. Op dit moment is dat met wijnen van onze wijngaard in Nederland en 2 lokale wijnen. Het is mogelijk 2 lokale en 1 nederlandse wijnen te proeven voor 27,50 Naf p.p. of 3 nederlandse wijnen en 2 lokale wijnen voor 36,50 Naf p.p. De proeverij wordt begeleid met stokbrood aioli, tapenade en olijven. Dit arrangement kan geboekt worden voor groepen vanaf 10 personen.

Rondleiding met wijnproeverij, individueel

Kleinere groepen kunnen terecht op de zaterdagmiddag van 15-17 uur. De kosten zijn dan ook 36,50 Naf en er worden 5 wijnen geproefd met uiteraard stokbrood, aioli, tapenade en olijven. Ook hiervoor is reserveren is noodzakelijk, vol=vol.
(Om de wijngaard te bereiken moeten we een aantal trapjes af en de weg is niet geasfalteerd hierdoor is het dus helaas niet voor iedereen toegankelijk)

Een andere mogelijkheid is om zelf een wandeling door de wijngaard te maken (gratis) met begeleiding op papier. Na de wandeling kunt u zelf de wijnen proeven op ons terras. 3 nederlandse wijnen voor 17,50 naf p.p. en 5 Nederlandse wijnen voor 28,50 naf p.p. of 2 lokale wijnen voor 12,00 naf p.p. Hierbij serveren we wat olijven

Wijnproeverij XL

Er is ook een mogelijkheid om de rondleiding met proeverij uit te breiden met een bijvoorbeeld een kaasplankje, andere hapjes of een lunch. We denken graag met u mee!

"Table d'hôte"of aanschuiftafel

Gezellig tafelen aan een tafel met interessante, voor jou onbekende gasten. In Frankrijk noemen ze het Table d’Hote in Nederland de aanschuiftafel.
Lekker eten, op een unieke locatie bij wijngaard Curaçao Winery in een ongedwongen sfeer, verse producten, gewoon een avond samen huiselijk genieten!
Samen aan één tafel, betekent pannen op tafel en eten delen, verhalen vertellen en nieuwe mensen leren kennen. De aanschuiftafel zal 1 keer per maand georganiseerd worden. Vraag naar de eerstvolgende datum.
We beginnen om 17:30 uur met een wandeling naar de wijngaard (voor de belangstellenden) en om 18:30 uur met het eten.
De kosten zijn 55 Naf p.p. voor het eten excl drankjes

Besloten feesten

Onze locatie is ook af te huren voor diverse besloten feesten (50 tot +/-200 personen) . De voorwaarde is wel dat wij de catering doen en het feest uiterlijk 22:00 uur ten einde is voor de rust van onze B&B gasten. Uiteraard is het ook mogelijk (mits beschikbaar) om ook de 4 B&B kamers er bij te huren waardoor het feest langer door kan gaan. Vraag gerust naar de mogelijkheden en prijzen.